Over ons

Details en afwerking zijn superbelangrijk

Tuinen creëren waarin mensen, planten en dieren elkaar ontmoeten. Een tuin waarin je rust vindt. Dat is wat Vercammen Tuinaanleg doet. Een evenwicht vinden tussen wat mooi en praktisch is.

Op Vercammen Tuinaanleg kan je rekenen voor je totaaltuinproject. Van verharding tot aanplanten.

Groene genen, persoonlijk present op elke werf

De kracht achter Vercammen Tuinaanleg is zaakvoerder Tom Vercammen. Van kindsbeen af zit Tom in het groen. Een grote rol speelde zijn vader die zelf actief was in grondwerken en de bouw. Toms groene genen weerspiegelen zich in de passie waarmee hij elk tuinproject tot een goed einde brengt.

Met als groot pluspunt dat Tom zelf aanwezig is op elke werf. “De maten van elk tuinplan zitten in mijn hoofd. Details en afwerking zijn nu eenmaal superbelangrijk.”

Zot van water

“Water kan in je tuin simpelweg niet ontbreken!” Klopt, zwemvijvers en waterpartijen zijn het stokpaardje van Vercammen Tuinaanleg. Omdat water rust creëert, omdat water inspireert.

Tom: “Mijn grootouders hadden twee vijvers. Ik heb er als kind ongelooflijk toffe tijden beleefd. Deze beleving heeft me gestimuleerd om me te verdiepen in het technische aspect van zwemvijvers. Water in je tuin is plezant, het schept rust en extra leven, biodiversiteit. Een mooie verrijking voor je tuin.”

Planning en timing

Als bouwkundig tekenaar is Tom Vercammen een rasechte plannenlezer. Technisch weet hij van wanten. Met een ruime kennisbagage en de juiste tuin feeling maakt hij, samen met zijn team, van jouw tuin een plek waar fauna en flora elkaar ontmoeten.

Vercammen Tuinaanleg heeft gedreven en ervaren mensen in huis. Een schop vol expertise om jouw tuinplan van begin tot einde uit te voeren met onze eigen mensen. Zo slagen we erin de planning en timing voor jouw tuinproject beter in de hand te houden.

Kortom, niet alleen rust in je tuin, maar ook in je hoofd.

Kom meer te weten over wat we doen in jouw tuin.

Tom met planten