Wat we doen

Tuinaanleg. Tuinonderhoud. Tuinontwerp.

Rust in jouw tuin brengen, dat is wat Vercammen Tuinaanleg doet. Met de focus op tuinaanleg van zowel privé- als bedrijfstuinen. Van landelijk tot strak en modern.

Totaalprojecten, overzicht bewaren

Bij Vercammen Tuinaanleg ben je aan het juiste adres voor de volledige aanleg van je tuin. Van aanplanting tot verhardingen (terrassen, opritten, paadjes), de aanleg van zwemvijvers, houtconstructies in de tuin: een eenvoudige omwalling of een stijlvol tuinpaviljoen.

We zijn er fier op dat we de kennis en krachten in huis hebben om een tuinplan uit te voeren van a tot z met onze eigen mensen. Met als handig voordeel voor jou dat we de planning en timing beter in de hand kunnen houden. Zo bewaren we overzicht in jouw tuinproject. Onverwachte uitdagingen kunnen we creatief tackelen.

Vind inspiratie in onze tuinprojecten.

Tuin brengt rust in je hoofd

Een tuinarchitect plukt gegarandeerd de vruchten van een samenwerking met Vercammen Tuinaanleg. “Door de jaren heen hebben we een hoop praktische tuinervaring verzameld met onze tuinonderhoudswerken“, zegt zaakvoerder Tom Vercammen. “Een tuin hoeft niet alleen mooi te zijn, maar ook praktisch. Dat maakt dat we graag meedenken met de architect om samen een tuin te ontwikkelen die rust brengt, geen zorgen. Zo kan jij voluit genieten van je tuin.”

Jouw tuin aanleggen, onderhouden of ontwerpen?

Geef ons een seintje. We helpen je graag.

Tom wijst