Tuinontwerp

Evenwicht tussen mooi en praktisch

Droom je van een rustgevende tuin, een tuin waarin je graag toeft? Zaakvoerder Tom Vercammen luistert, denkt mee en tekent. Om zo jouw tuindroom concreet te maken in een plan.

Om een helder beeld te krijgen van hoe we je tuin zien, maken we voor jou een levensechte 3D-presentatie.

In jouw tuinontwerp denken we verder dan onze groene neus lang is. Door onze jarenlange praktijkervaring in tuinaanleg en tuinonderhoud, kennen we de addertjes onder het gras. Het zijn vaak kleine dingen: een paadje voorzien om een boom goed te kunnen snoeien. Een boordje om je gras makkelijk te maaien. Want het kan ook mooi én praktisch.

Je tuin afstemmen op je woning

Je tuin is een keitoffe leefruimte. Redenen genoeg om die af te stemmen op je huis. Zit je binnen en je kijkt buiten, wat zie je dan? Hiermee houden we rekening in onze tuinontwerpen. En ook andersom: hoe oogt je huis vanuit je tuin? Groen tegen een muur kan bijvoorbeeld een wereld van verschil maken.

Heb je zelf al een tuinontwerp of een tekening?

Samen met je (tuin)architect neemt Vercammen Tuinaanleg de concrete uitwerking en tuinaanleg onder de loep. Om samen tot een resultaat te komen dat jou rust geeft.

Een ontwerp voor jouw tuin?

Contacteer ons. Tom Vercammen komt graag bij je langs om je tuindromen te bespreken en te realiseren.

Ben je (tuin)architect?

En wil je in je tuinplannen de meerwaarde van onze praktijkervaring gieten? Of een huis en tuin beter op elkaar afstemmen? Laat van je horen.

Tom Vercammen